Η Εταιρεία | Corfu Ferries

Company

Awesome Image

Company's Profile

Η CorfuFerries από το 1974 δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας με επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία σε διάφορες πορθμειακές γραμμές όπως Πρέβεζα – Άκτιο, Ρίο – Αντίρριο, Αρκίτσα – Αιδηψός, Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.

Η εταιρεία έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στις ναυπηγήσεις – κατασκευές και διαχείριση των πλοίων της γιατί διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό και τους κατάλληλους συνεργάτες εντός και εκτός πλοίων.

Στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα δραστηριοποιείται από το 1978 και αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται το ανοικτό τύπου επιβατηγό ο οχηματαγωγό “ΝΗΡΕΑΣ” κατασκευασμένο το 2002 σε ελληνικά ναυπηγεία. Καλύπτει την απόσταση της διαδρομής Ηγουμενίτσα – Παξοί των 19miles σε μια ώρα και πενήντα πέντε λεπτά (1:55) & την απόσταση Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα, των 18 miles, σε μια ώρα και πενήντα (1:50) λεπτά.

Από τον Μάϊο του 2015 προστέθηκε στην εταιρεία το πλοίο "ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ν.Π.10647" κατασκευασμένο το 2000 και ξεκίνησε τα δρομολόγια του από Ηγουμενίτσα σε Παξούς & Κέρκυρα. Καλύπτει την απόσταση της διαδρομής Ηγουμενίτσα -Κέρκυρα των 18 miles σε 1 ώρα και 30 λεπτά και την απόσταση Ηγουμενίτσα - Γαϊος Παξών των 19 miles σε 1 ώρα και 35 λεπτά. Το Άγιος Σπυρίδων σας εγγυάται ένα άνετο ταξίδι, με τη παραμονή σας στους αναβαθμισμένους χώρους της καφετέριας και των εξωτερικών χώρων. Από τη στιγμή της επιβίβασης σας θα διαπιστώσετε την ποιοτική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ασφάλεια και τη συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων.

Our Company's History

Awesome Image

Ίδρυση

Η CorfuFerries το 1974 ξεκινά τις δραστηριότητές της στο χώρο της ναυτιλίας με επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία.

Awesome Image

1978

Η εταιρεία ξεκινά τα δρομολόγια στην γραμμή Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα.

Awesome Image

2002

Ναυπηγείται το ανοικτού τύπου επιβατηγό οχηματαγωγό "ΝΗΡΕΑΣ" σε ελληνικά ναυπηγεία.

Awesome Image

2015

Προστίθεται στην εταιρεία το πλοίο "ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ" κατασκευασμένο το 2000.